Archive for Kwiecień, 2018

  • Sos sojowy – samo zdrowie i nieodłączny element kuchni azjatyckiej

    Sos sojowy – samo zdrowie i nieodłączny element kuchni azjatyckiej

    Sos sojowy jest dla kuchni azjatyckiej tym, czym oliwa z oliwek dla kuchni śródziemnomorskiej i musztarda dla francuskiej. Dodaje się go do zdecydowanej większości tradycyjnych dań japońskich i chińskich, jest również powszechnie używany w Indonezji, Wietnamie, Tajlandii czy Kambodży. To jeden z najstarszych produktów spożywczych na świecie. Warto poznać jego właściwości zdrowotne, dzięki którym uchodzi za prawdziwy skarb Azji Wschodniej i zdobył sobie ogromną popularność na całym świecie.Read More

    2018-04-11 0 1042

Archiwum

Kategorie

Najnowsze komentarze

Szukaj na blogu

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie