Kiełki fasoli Mung 370 ml/330 g Diamond

Chrupiący specjał idealny do ryżu, makaronu i sałatek

Więcej szczegółów

SKU: 4994
Nowy produkt

5,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Chrupiący specjał idealny do ryżu, makaronu i sałatek

Orientalne kiełki fasoli Mung słyną ze swoich niezwykłych walorów smakowych i właściwości prozdrowotnych. Stanowią idealny dodatek do niskokalorycznej, dobrze zbilansowanej diety, ponieważ są bogate w cenne składniki dla ludzkiego organizmu.

Kiełki fasoli Mung charakteryzują się delikatnym smakiem. Są również bardzo lekkie i chrupiące.

Zastosowanie

Kiełki fasoli Mung stanowią oryginalny dodatek do wielu dań. Można je podawać zarówno na gorąco, jak i na zimno. Często stosowane są też w kuchni wegetariańskiej, ponieważ odznaczają się dużą zawartością białka. Są doskonałym składnikiem do przygotowywania kanapek. Pasują również do dań z ryżem lub makaronem. Ponadto, sprawdzą się jako dodatek do sałatek.

Działanie

W kiełkach fasoli Mung można odnaleźć wiele cennych witamin, takich jak witaminy A, B, C i E. Kiełki są także bogate w sole mineralne i przeciwutleniacze, które obniżają poziom złego cholesterolu we krwi.

Kraj pochodzenia

Tajlandia

Skład

Kiełki fasoli Mung, woda, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Przechowywanie

Produkt po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Pojemność

370 ml/330 g

 

8 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie