Rzodkiew kiszona paski 400 g Allgroo

Zdrowy składnik sushi i różnorodnych sosów azjatyckich

Więcej szczegółów

SKU: 874
Nowy produkt

12,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Zdrowy składnik sushi i różnorodnych sosów azjatyckich

Rzodkiew kiszona to jeden ze specjałów kuchni orientalnej. Najczęściej kisi się oryginalną japońską rzodkiew Oshinko, która stanowi składnik wielu tamtejszych specjałów. Kiszoną rzodkiew można też wykorzystać do przygotowania pikantnej koreańskiej kiszonki Kimczi.

Kiszona rzodkiew zawiera w sobie dużo witamin C oraz B, dzięki czemu w pozytywny sposób wpływa na zdrowie człowieka. Jest też niskokaloryczna.

Zastosowanie

Kiszoną rzodkiew można dodawać do rozmaitych sosów orientalnych. Jest ona także częstym składnikiem dań typu sushi.

Działanie

Witaminy oraz kwasy zawarte w kiszonej rzodkwi, wzmacniają ludzki organizm oraz regulują florę bakteryjną jelit. Jedzenie kiszonej rzodkwi ma bardzo pozytywny wpływ na trawienie. Ponadto, rzodkiew przyczynia się do poprawy stanu włosów i paznokci.

Kraj pochodzenia

Chiny

Skład

Woda, rzodkiew, substancja słodząca: acesulfam-K, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu E621, barwnik: Tatarzyna E102.

Przechowywanie

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w przeciągu miesiąca.

Pojemność

400 g

9 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie