Panierka Panko 200g Samlip

Doskonały dodatek do ryb i owoców morza

Więcej szczegółów

SKU: 8832
Nowy produkt

7,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Doskonały dodatek do ryb i owoców morza

Panierka Panko to jeden z dodatków serwowanych do wielu dań kuchni orientalnej. Jest przygotowywana z białego chleba pozbawionego skórki (produkuje się go z kilku różnych rodzajów skrobi). Stanowi pewną alternatywą dla europejskiej bułki tartej.

Panierka Panko cechuje się wyjątkową chrupkością, znacznie przewyższając pod tym względem inne uniwersalne posypki do dań obiadowych. Jest delikatna w smaku, a ponadto w znacznie mniejszym stopniu absorbuje tłuszcz podczas smażenia na głębokim tłuszczu.

Dania pokryte panierką Panko charakteryzują się puszystością. Posypki używa się głównie w Japonii, choć zdarza się, że jest wykorzystywana również w innych krajach azjatyckich.

Zastosowanie

Panierki Panko używa się zwykle do posypywania owoców morza, ryb oraz kotletów mięsnych. Produkt jest też świetnym dodatkiem do dowolnego dania smażonego.

Działanie

Główną zaletą Panko jest jej niska kaloryczność w porównaniu z tradycyjnymi panierkami.

Kraj pochodzenia

Korea Południowa

Skład

Glukoza, mąka pszenna, drożdże, olej palmowy, sól.

Przechowywanie

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu nie można dopuścić do zawilgocenia produktu.

Pojemność

200 g

 

 

1 inny produkt w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie