Sos sojowy bezglutenowy 1L Kikkoman

Doskonałe dopełnienie orientalnych dań mięsnych i wegetariańskich

Więcej szczegółów

SKU: 7936
Nowy produkt

31,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Doskonałe dopełnienie orientalnych dań mięsnych i wegetariańskich

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman stanowi doskonałą propozycję dla alergików. Jest on przygotowywany z ziaren soi oraz poddanych procesowi fermentacji wedle tradycyjnej japońskiej receptury. Te dwa składniki zostają wzbogacone wyłącznie solą morską.

Pozbawiony zawartości glutenu sos sojowy Kikkoman stanowi doskonały zamiennik klasycznej wersji sosu sojowego. Poddaje się go procesowi naturalnego warzenia, dlatego jest w pełni zdrowy i nie posiada żadnych sztucznych składników. Charakteryzuje się ciemną barwą oraz intensywnym aromatem i smakiem.

Nadaje się do spożycia dla chorych na celiakię, a także osób nietolerujących glutenu. Jest też doskonałą propozycją dla wegetarianów i wegan.

Zastosowanie

Bezglutenowy sos sojowy Kikkoman będzie doskonałym uzupełnieniem dań z ryżem w stylu orientalnym. Będzie też idealną bazą marynat mięsnych. Ponadto sprawdzi się jako dip do różnego rodzaju przekąsek.

Działanie

Sos sojowy wpływa na obniżenie stężenia złego cholesterolu we krwi, a także zwiększa udział błonnika w codziennej diecie.

Kraj pochodzenia

Holandia (Japonia)

Skład

Soja, woda, sól, ocet spirytusowy.

Przechowywanie

Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce.

 

 

 

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie