Pasta curry Panang 400 g Cock

Naturalne wzbogacenie dań bazujących na ryżu jaśminowym

Więcej szczegółów

SKU: 21097
Nowy produkt

12,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Naturalne wzbogacenie dań bazujących na ryżu jaśminowym

Azjatycka pasta curry Panang charakteryzuje się wyrazistym zdecydowanym smakiem, który zawdzięcza czerwonemu chili. Pasta jest jednak nieco łagodniejsza od innych odmian curry.

Pasta curry Panang jest produktem naturalnym, przygotowywanym wyłącznie z naturalnych składników.  Jako jeden z ważniejszych dodatków znajduje zastosowanie w tradycyjnej kuchni tajskiej. Pasta curry Panang występuje również w postaci pasty zielonej, żółtej i czerwonej.

Zastosowanie

Pasta curry Panang doskonale nadaje się jako dodatek do dań mięsnych lub warzywnych. Z jej użyciem przygotowuje się popularną w kuchni orientalnej Wołowinę Panang oraz wiele innych potraw. Pasta doskonale podkreśla również smak mleka kokosowego (mleko kokosowe BIO). Można podawać ją również do potraw bazujących na ryżu jaśminowym (ryż jaśminowy długoziarnisty naturalny).

Działanie

Pasta curry Panang to produkt bazujący na chili. Posiada właściwości rozgrzewające i pomaga przy przeziębieniach. Działa również korzystnie na układ krążenia oraz wspiera pracę serca. Przeciwdziała powstawaniu zakrzepów w naczyniach krwionośnych.

Kraj pochodzenia

Tajlandia

Skład

Suszone czerwone chili, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, galangal, liście papedy, nasiona kolendry, kminek w proszku, sól

Przechowywanie

Produkt należy przechowywać w ciemnym i suchym miejscu

Pojemność

400 g

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie