Pasta do zupy Miso ciemna 300 g Shinjyo Miso

Idealny dodatek do zupy Miso, sosów i marynat

Więcej szczegółów

SKU: 8473
Nowy produkt

15,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Idealny dodatek do zupy Miso, sosów i marynat

Niezastąpiona ciemna pasta do zupy Miso wytwarzana jest ze składników takich jak fermentowany ryż, soja lub pszenica, drożdże oraz sól. Jej oryginalna, japońska receptura zachwyca ludzi na całym świecie i dostarcza intensywnych doznań smakowych.

Ciemna pasata do zupy Miso stanowi doskonałą alternatywę jasnego wariantu tego produktu. Pasta ta jest także nieco ostrzejsza w smaku i bardziej wyrazista od jasnej pasty do zupy Miso. Zwykle ma ona kolor brązowy lub ciemnoczerwony.

Zastosowanie

Pasta przeznaczona jest przede wszystkim jako składnik do zupy Miso. Ponadto, można jej również dodawać do różnych marynat i sosów mięsnych. Używając tego produktu należy jednak pamiętać o tym, by nie dodawać go zbyt wiele. Za duża ilość pasty może spowodować, że trudno będzie wyodrębnić z jej smaku inne składniki.

Działanie

Pasta jest bogata w cenne witaminy i minerały. Zawiera również proteiny i szczepy bakterii, które przyczyniają się do zwiększenia odporności ludzkiego organizmu. Z tego względu warto po nią sięgać w okresie jesienno-zimowym.

Kraj pochodzenia

Japonia

Skład

Soja, koji, ryż, sól. 

Przechowywanie

Produkt należy przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.

Pojemność

300 g

 

3 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie