Makaron z tapioki 2,5 mm 400g Golden Bell

Podstawa klasycznych dań azjatyckich

Więcej szczegółów

SKU: 9642
Nowy produkt

9,90 zł

+koszt wysyłki
Wysyłka w 24H
Przwoźnik Płatność przed wysyłką Płatność przy odbiorze
DHL 15,90zł 19,90zł
Inpost (Paczkomaty) 12,90zł 12,90zł
Odbiór osobisty 0zł 0zł

- +

 
Więcej informacji

Podstawa klasycznych dań azjatyckich

Makaron z tapioki to produkt naturalny, odznaczający się delikatnym smakiem. Doskonale przyjmuje aromaty przygotowywanych wraz z nim potraw. W jego składzie nie można odnaleźć żadnych sztucznych barwników czy konserwantów.

Wstążki makaronu z tapioki idealnie sprawdzają się podczas przygotowywania dań typu stir-fry. Dzięki odpowiedniej grubości, produkt nie rozpada się podczas smażenia.

Zastosowanie

Przed rozpoczęciem gotowania produkt należy moczyć do czasu, aż nabierze odpowiedniej grubości, a następnie odsączyć za pomocą papierowego ręcznika. Po tym zabiegu makaron stenie się bardziej przezroczysty. Można również wrzucić bezpośrednio na patelnię z rozgrzanym olejem, by usmażyć go na chrupiąco.

Makaron z tapioki idealnie sprawdza się jako baza do przygotowywania różnych dań, zarówno azjatyckich, jak i europejskich. Świetnie komponuje się z warzywami, mięsem i rybami. Można go również serwować jako dodatek do sałatek.

Działanie

Wytwarzany z tapioki makaron odznacza się dużą zawartością cennego białka, składników mineralnych i witamin. Jest również bogaty w węglowodany złożone, które doskonale zaspakajają głód na długi czas.

Kraj pochodzenia

Tajlandia

Skład

Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól.

Przechowywanie

Produkt należy przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.

Pojemność
400g

 

8 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Dostawa
0,00 zł Suma

Złóż zamówienie